Yoga is voor iedereen

Vind hier meer informatie over de verschillende lessen zoals hatha en vinyasa yoga, seniorenyoga, maar ook meer innovatieve lessen als restart your week en een ashtanga serie gebaseerd op het seizoen.

Ben je in het dagelijks leven op zoek naar een weg om jezelf meer rust en ontspanning te geven, controle te krijgen over je lichaam en geest, minder gestrest zijn en toch ook lichamelijke oefeningen doen? Of heb je ook weleens in zo’n les gestaan; met 20 yoga leerlingen tegelijk in dezelfde houdingen mee moeten gaan waarbij je dacht “hoe krijg ik dit ooit onder de knie?”

Kom dan naar de yogalessen van Dananda. Een groepje van maximaal 10 personen met veel persoonlijke aandacht voor hoe jij zelf in de houdingen (asana’s) staat en verder kunt komen. Aandacht voor techniek en een liefdevolle benadering vanuit jezelf voor jezelf.

Schrijf je alsjeblieft in voor de lessen via de link in het lesrooster. Dan weet je zeker dat er een matje voor je gereserveerd is.

Er worden bij Dananda verschillende type yogalessen aangeboden. Hierbij wordt altijd gekeken naar jouw persoonlijke behoeften en ontwikkeling binnen de yoga. Het is gaat niet om hoever je in de houding komt, het gaat om de weg er naar toe.

Voor elke leeftijd is het mogelijk om yoga te beoefenen. Voor ouderen die moeilijk ter been zijn met een stoel en alles er tussen in.

Klik op onderstaande link voor meer informatie over de les van jouw keuze. 

Vindt hier meer informatie over de lessen

Zwangerschapsyoga

Seniorenyoga

Matjes zijn aanwezig. Zorg ervoor dat je comfortabele kleding aan hebt waar je makkelijk in kunt bewegen en dat je minimaal 2 uur voor de les niets meer gegeten hebt.

Yoga gaat niet om presteren en is toegankelijk voor iedereen.

“Als ik zeg ontspan je brein, kun je dat niet.
Als ik je in een bepaalde asana breng, ontspant je brein zich en word je rustig.
Dit is de schoonheid van yoga.”

– B.K.S. Iyenga

Loading